Om oss

Lakselv Hotell ligger på en høyde med en flott utsikt over Porsangerfjorden. Hotellet ligger 1,5 km fra Lakselv sentrum og 3 km fra North Cape Airport og er et ideelt utgangspunkt for utflukter til Nordkapp, Karasjok og Midt Finnmark ellers. Fra hotellet går det en merket tursti, samt snøscooterløype i naturskjønne områder med gode muligheter for fiske og friluftsliv.

Hotellet har gode konferansefasiliteter med konferanserom som tar opptil 60 personer. Hotellets restaurant "Gjesten" samt grillhuset "Naustet" serverer retter basert på lokale råvarer. Vår relax-avdeling byr på 2 saunaer og badesjarken "Lakselv".

Vi kan by på 44 dobbelt- og enkeltrom (også allergirom) alle med dusj, WC, kabel-TV, trådløs internettaksess, strykejern/-brett, hårføner.

Hotellet holder åpent hele året unntatt jule- og påskehøytiden.

Som gjest hos oss får du fri tilgang til internett, via trådløs oppkobling, på alle rom og møterom!

Om Lakselv

Lakselv er kommunesenter i Porsanger Kommune. Kommunen ligger midt i Finnmark og er med sine 4.873 km2 landets tredje største i areal. Av totalt 4.400 innbyggerne bor ca 3.000 av dem i Lakselv, som også er handelssenteret i Midt-Finnmark. Kommunikasjonsmessig er Lakselv et viktig knutepunkt. North Cape Airport er charter- og fraktlufthavn for Finnmark. Porsanger kommune strekker seg fra vidde til kyst og omkranser Porsangerfjorden. Fjorden som er landets fjerde lengste, munner ut i Nordkapp og rommer verdens nordligste skjærgård med et unikt fugleliv og spennende flora. Kommunen har et vell av fiskevann og flere av landets beste lakseelver. Kulturelt er Porsanger svært interessant. Porsanger er i dag en trespråklige og trekulturelle kommune.

Lakselv Hotel logo
Lakselv Hotell
Portveien 1
Postboks 84
9711 Lakselv
Tusen takk! Din melding har blitt mottatt!
Oisann! Her var det noe som gikk galt!