Vi tilbyr overnatting i Porsanger

Vi tilbyr overnatting i Porsanger

Porsanger er en vakker kommune i Finnmark, og det er mange muligheter for overnatting for besøkende til området. Enten du leter etter en rolig ferie på landet eller en aktiv ferie med fotturer og vannsport, finner du en passende overnatting i Porsanger.

Hos oss kan du overnatte på på hotell i flotte Porsanger, med kort vei til natur og en av norges beste lakseelver!

Hvor finner du oss?

Hotellet ligger fint til litt utenfor lakselv sentrum, med kort vei til E6. Vi befinner også oss rett i nærheten av flere av turistattraksjonene i området, noe som gjør det enkelt for besøkende å utforske de omkringliggende områdene.

Hvilke overnattingsmuligheter finner du hos oss?

Hos oss finner du gode overnattingsmuligheter.

Hotellet vårt passer ypperlig for flere formål, om du så er på gjennomreise, familietur eller ser etter det neste stedet å holde en konferanse.

Vi tilbyr rom med enkeltseng, dobbeltseng og twin senger. På rommene finner du også HD Tv med de fleste kanaler og selvfølgelig gratis Wifi!

På konferanserommet vårt har vi plass til opptil 60 personer eller 40 ved større oppsett. Vi har nylig oppgradert til det siste innen tekniske løsninger for video og presentasjoner. Som en ekstra bonus tilbyr vi et eget bredbånd for møter uten ekstra kostnad. I tillegg finner du tre grupperom med mulighet til å være opptil 20 personer.

Etter hvert som det går mot kvelden har du også muligheten til å spise middag på vår egen restaurant.

Hvorfor skal du overnatte i Porsanger?

Det beste med å overnatte i Porsanger er muligheten for å oppleve den vakre naturen og den rike kulturen i området. Porsanger ligger i Finnmark, og området er kjent for sine fantastiske fjorder, vakre fjell og åpne landskap. Besøkende kan utforske området ved å gå på fotturer, padle i fjordene eller delta i andre utendørsaktiviteter.

Hvor lenge vil du overnatte?

Vårt hotell egner seg like godt for overnatting over et par dager som til et opphold over lengre tid. Kanskje er du på gjennomreise? I så fall er du hjertelig velkommen til å tilbringe en natt eller to på vårt hotell her i Porsanger.

Velkommen til oss!

På lakselv hotell strekker vi oss langt for å kunne tilby en komfortabel og innholdsrik overnatting i Porsanger for våre gjester. Lyst til å booke et rom?

Bestill overnatting her