Overnatting i naturskjønne Lakselv

Langs med Porsangerfjorden finner du naturopplevelser som perler på en snor - fra Børselv til Lakselv. Her finner du spennende naturstier og snøscooterløyper, fiskevann og et anerkjent fugleliv for entusiastene.

Området er perfekt for deg som ønsker en ferie med full avslapning, komfort og opplevelser du ikke visste fantes her til lands.

En hver eventyrer har behov for overnatting. På Lakselv Hotell sørger vi for at du får hvilt deg mellom alle eventyrene. Fulladet batteri er viktig for deg som ønsker å oppleve Lakselv. Hos oss finner du 44 hotellrom, alle utstyrt med dusj og WC, kabel-TV og WiFi. Du kan også nyte våre to badstuer for å få en ny frisk til neste dag.

Matopplevelser og overnatting hånd i hånd

For oss på Lakselv Hotell er matopplevelsene svært viktige for et vellykket opphold. Selv om vi oppfordrer våre gjester til å utforske de fleste menyer de kommer over, er det allikevel viktig for oss å tilby våre mattradisjoner i nærheten av deg. Vi tilbyr smaksperler fra Gjesten Restaurant & Bar, både til frokost, lunsj og middag.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke vårt hotell dersom du ønsker komfortabel overnatting når du besøker nærområdet vårt!

Lakselv Hotel logo
Lakselv Hotell
Portveien 1
Postboks 84
9711 Lakselv
Tusen takk! Din melding har blitt mottatt!
Oisann! Her var det noe som gikk galt!