Overnatting i hjertet av Finnmark

Hvert eneste år kommer det besøkende fra alle kriker og kroker, fra alle verdens land. Med alle naturopplevelsene Finnmark har å by på, er det ikke tilfeldig at mennesker verden rundt ønsker å oppleve Nord-Norge.

På Lakselv Hotell sørger vi for idyllisk overnatting for deg som ønsker å være godt uthvilt mellom alle de fantastiske opplevelsene. Fra vårt hotell går det naturskjønne turstier, spennende snøscooter løype, og uforglemmelige elver med laks du bare har sett på TV og vel 4000 fiskevann, der du kan drømme deg bortetter storørreten, alene eller sammen med venner.

Lakselv Hotell har mange gjentakende overnattingsgjester, noe som tyder på at aktivitetene i nærmiljøet gir mersmak. Samtidig er Finnmark landets største fylke, og krever godt med tid for å nyte alle de naturskjønne opplevelsene.

Hotell med godt utvalg av rom

Vi har alltid hatt et ønske om at alle skal få overnatte hos oss på Lakselv Hotell. Derfor finner du 44 hotellrom, alle utstyrt med dusj, WC, kabel-TV, WIFI-tilgang, og hårføner. Du finner også to badstuer og møterom i flere størrelser som kan leies.

Overnatting i nærheten av smakfulle retter

Det er ikke bare naturen som byr på opplevelsene her i Nord-Norge, men også matkulturene som har blitt bevart gjennom generasjoner. Du kan oppleve mange smakfulle retter fra Gjesten Restaurant & Bar, både til frokost, lunsj og middag!

Du kan trygt ta kontakt med oss for mer informasjon dersom du har behov for idyllisk overnatting i hjertet av Finnmark!

Lakselv Hotel logo
Lakselv Hotell
Portveien 1
Postboks 84
9711 Lakselv
Tusen takk! Din melding har blitt mottatt!
Oisann! Her var det noe som gikk galt!