Overnatting i hjertet av Finnmark og Nord-Norge

Hvert eneste år kommer det besøkende fra alle kriker og kroker, fra alle verdens land. Med alle naturopplevelsene Finnmark har å by på, er det ikke tilfeldig at mennesker verden rundt ønsker å oppleve Nord-Norge.

På Lakselv Hotell sørger vi for idyllisk overnatting for deg som ønsker å være godt uthvilt mellom alle de fantastiske opplevelsene. Fra vårt hotell går det naturskjønne turstier, spennende snøscooter løype, og uforglemmelige elver med laks du bare har sett på TV og vel 4000 fiskevann, der du kan drømme deg bortetter storørreten, alene eller sammen med venner. Du kan også leie sykkel om du ønsker å se mer av de skjønne omgivelsene rundt deg. Som du sikkert forstår allerede – det skal mye til for å kjede seg når du besøker vårt hotell for overnatting.

Lakselv Hotell har mange gjentakende overnattingsgjester, noe som tyder på at aktivitetene i nærmiljøet gir mersmak. Samtidig er Finnmark landets største fylke, og krever godt med tid for å nyte alle de naturskjønne opplevelsene.

Ypperlig utgangspunkt for utflukt i Nord-Norge

Lakselv Hotell ligger på en høyde med en flott utsikt over Porsangerfjorden. Hotellet ligger 1,5 km fra Lakselv sentrum og 3 km fra Lakselv lufthavn, Banak og er et ideelt utgangspunkt for utflukter til Nordkapp, Karasjok og Midt Finnmark ellers.

Hotell med godt utvalg av rom

Vi har alltid hatt et ønske om at alle skal få overnatte hos oss på Lakselv Hotell. Derfor finner du 44 hotellrom, alle utstyrt med dusj, WC, kabel-TV, WIFI-tilgang, og hårføner. Du finner også to badstuer og møterom i flere størrelser som kan leies. Vi sørger for uforglemmelig overnatting mellom alle opplevelsene i Finnmark og Nord-Norge.

Overnatting i nærheten av smakfulle retter

Det er ikke bare naturen som byr på opplevelsene her i Nord-Norge, men også matkulturene som har blitt bevart gjennom generasjoner. Du kan oppleve mange smakfulle retter fra Gjesten Restaurant & Bar, både til frokost, lunsj og middag!

Vi er kjent for å tilby variert og god mat som hovedsakelig baseres på råvarer fra lokale leverandører. Vi har også et grillhus "Naustet" der vi kan servere enkle retter basert på lokale råvarer på forespørsel.

Konferanserom

Vår konferanseavdeling kan tilby 1 hovedmøterom (60 i kino-oppsett og 40 i skoleoppsett). I tillegg har vi 3 grupperom i varierende størrelse opp til 20 personer. Våre møterom ble høsten 2021 oppgradert til det siste innen tekniske løsninger for presentasjon og videokonferanser. Vi sørger for kort reisevei mellom konferanse og overnatting da du har alt på et og samme sted hos oss.

Du kan trygt ta kontakt med oss for mer informasjon dersom du har behov for idyllisk overnatting i hjertet av Finnmark og Nord-Norge!

Kontaktinformasjon

Telefon: 78 46 54 00
E-post:   hello@lakselvhotell.no

Hos oss kommer du i kontakt med våre medarbeidere som vil gjøre sitt ytterste for at du får informasjonen du trenger og en overnatting som gir mersmak!

Lakselv Hotel logo
Lakselv Hotell
Portveien 1
Postboks 84
9711 Lakselv
Tusen takk! Din melding har blitt mottatt!
Oisann! Her var det noe som gikk galt!