Overnatting i hjertet av Finnmark og Nord-Norge

Overnatting i hjertet av Finnmark og Nord-Norge

Hvert eneste år kommer det besøkende fra alle kriker og kroker, fra alle verdens land. Med alle naturopplevelsene Finnmark har å by på, er det ikke tilfeldig at mennesker verden rundt ønsker å oppleve Nord-Norge.

Ser du etter hotell i Finnmark?

På Lakselv Hotell sørger vi for idyllisk overnatting for deg som ønsker å være godt uthvilt mellom alle de fantastiske opplevelsene. Fra vårt hotell går det naturskjønne turstier, spennende snøscooter løype, og uforglemmelige elver med laks du bare har sett på TV og vel 4000 fiskevann, der du kan drømme deg bort etter storørreten, alene eller sammen med venner. Du kan også leie sykkel om du ønsker å se mer av de skjønne omgivelsene rundt deg. Som du sikkert forstår allerede – det skal mye til for å kjede seg når du besøker vårt hotell for overnatting i Finnmark.

Lakselv Hotell i Finnmark har mange gjentakende overnattingsgjester, noe som tyder på at aktivitetene i nærmiljøet gir mersmak. Samtidig er Finnmark landets største fylke, og krever godt med tid for å nyte alle de naturskjønne opplevelsene.

Ypperlig utgangspunkt for utflukt i Nord-Norge

Med variert natur med fjorder, innsjøer, fjell, vidder og tundra, er Finnmark et ideelt reisemål for deg som søker avkobling og opplevelser i naturen. Lakselv Hotell ligger på en høyde med en flott utsikt over Porsangerfjorden. Hotellet ligger 1,5 km fra Lakselv sentrum og 3 km fra Lakselv lufthavn, Banak og er et ideelt utgangspunkt for utflukter til Nordkapp, Karasjok og Midt Finnmark ellers. Her kan du booke overnatting og nyte noen fantastiske dager i flotte Finnmark!

Hotell i Finnmark med godt utvalg av rom

Vi har alltid hatt et ønske om at alle skal få overnatte hos oss på Lakselv Hotell i Finnmark. Derfor finner du 44 hotellrom, alle utstyrt med dusj, WC, hårføner, gratis WIFI-tilgang og kabel-TV med Chromecast. Du finner også to badstuer og møterom i flere størrelser som kan leies. Vi sørger for uforglemmelig overnatting mellom alle opplevelsene i Finnmark og Nord-Norge.

Overnatting i Finnmark betyr tid til flere aktiviteter

I motsetning til en dagstur vil overnatting på vårt hotell i Finnmark gi deg flere dager til å reise ut å oppleve alt det flotte Finnmark har å by på. Ønsker du noen ideer til aktiviteter du kan ta del i? Her er noen av de mest populære:

  1. Natursafari: Finnmark er kjent for sitt vakre landskap og rike dyreliv. Du kan delta på natursafari for å oppleve den fantastiske naturen og se på dyreliv som rein, hval, bjørn, et rikt fugleliv, og mange andre arter.
  2. Fjordcruise: Finnmark har en rekke flotte fjorder som kan nås med båt. Du kan delta på fjordcruise for å se de vakre fjordene, de spektakulære fjellene og de mange øyene.
  3. Hundesledeturer: Finnmark er kjent for sin hundesledekultur, og du kan delta på hundesledeturer for å oppleve denne tradisjonen. Turene kan være alt fra enkle turer til lange ekspedisjoner.
  4. Vinteraktiviteter: Finnmark har en lang vinterperiode med mye snø. Du kan delta på aktiviteter som skiturer, snowboard, skøyting og hundesledekjøring.
  5. Kultur- og historieopplevelser: Finnmark har en rik kultur og historie, og du kan besøke museer, samiske sentre og historiske steder for å lære mer om områdets fortid og tradisjoner.
  6. Fiske: Finnmark har en rekke flotte innsjøer og elver der du kan fiske etter laks, ørret og sjøørret.
  7. Fotturer: Finnmark har mange flotte turstier gjennom vakre landskap. Du kan gå på fottur for å oppleve naturen, viddene, fjellene og fjordene.

Disse er bare noen av de mange aktivitetene du kan delta på i om du overnatter i Finnmark. Uansett hva du velger, er vi sikre på at du vil få en minneverdig opplevelse i dette vakre området.

Overnatting i nærheten av smakfulle retter

Det er ikke bare naturen som byr på opplevelsene her i Nord-Norge, men også matkulturene som har blitt bevart gjennom generasjoner. Du kan oppleve mange smakfulle retter fra Gjesten Restaurant & Bar, både til frokost, lunsj og middag!

Vi er kjent for å tilby variert og god mat som hovedsakelig baseres på råvarer fra lokale leverandører. Vi har også et grillhus "Naustet" der vi kan servere enkle retter basert på lokale råvarer på forespørsel.

Hva sier du? Frister det med en overnatting i Finnmark? Vi håper å se deg!

Konferanserom

På vårt hotell i Finnmark har vi også konferanserom for firmaer eller andre aktører som ønsker å holde møter eller konferanser i Lakselv. Vår konferanseavdeling kan tilby 1 hovedmøterom (60 i kino-oppsett og 40 i skoleoppsett). I tillegg har vi 3 grupperom i varierende størrelse opp til 20 personer. Våre møterom ble høsten 2021 oppgradert til det siste innen tekniske løsninger for presentasjon og videokonferanser. Vi sørger for kort reisevei mellom konferanse og overnatting da du har alt på et og samme sted hos oss.

Du kan trygt ta kontakt med oss for mer informasjon dersom du har behov for idyllisk overnatting i hjertet av Finnmark og Nord-Norge!

Kontaktinformasjon

Telefon: 78 46 54 00
E-post: hello@lakselvhotell.no

Hos oss kommer du i kontakt med våre medarbeidere som vil gjøre sitt ytterste for at du får informasjonen du trenger og en overnatting som gir mersmak!