Hotell i Lakselv - for deg som ønsker å oppleve Karasjok og Finnmark

Hotell i Lakselv - for deg som ønsker å oppleve Karasjok og Finnmark

Planlegger du å bli bedre kjent med Finnmark? Midt i hjertet av enorme Finnmark finner du Lakselv i Porsanger kommune. Lakselv betraktes som handelssenteret i Midt-Finnmark og med sin lufthavn er stedet et naturlig knutepunkt i hele Finnmark.

Porsanger Kommune ligger midt i Finnmark og er med sine 4.873 km2 landets tredje største i areal. Av totalt 4.400 innbyggerne bor ca. 3.000 av dem i Lakselv, Porsanger kommune strekker seg fra vidde til kyst og omkranser Porsangerfjorden. Fjorden som er landets fjerde lengste, munner ut i Nordkapp og rommer verdens nordligste skjærgård.

Lakselv Hotel ligger på en høyde med en flott utsikt over Porsangerfjorden. Hotellet ligger 1,5 km fra Lakselv sentrum og 3 km fra Lakselv lufthavn.

Hotell med luksus i nærheten av spennende aktiviteter

På Lakselv Hotell finner du både komfort og luksus mens du tar nyter naturopplevelsene fra Porsangerfjorden og Stabbursdalen nasjonalpark. Vi byr på turstier og snøscooterløype i naturskjønne områder med gode muligheter for fiske og friluftsliv. Samtidig er vi kjent for vårt unike fugleliv og spennende flora. Vi er det perfekte utgangspunktet for utflukter til Nordkapp, Karasjok og Midt-Finnmark. Som gjest på vårt hotell vil du aldri kjede deg!

På vårt hotell finner du følgende romtyper

  • Økonomi enkeltrom
  • Økonomi dobbeltrom
  • Økonomi twinrom
  • Standard dobbeltrom
  • Standard twinrom
  • Standard familierom
  • Superior familierom
  • Superior Minisuite

Hotellet kan by på 44 dobbelt- og enkeltrom (også allergirom) alle med dusj, WC, kabel-TV, WIFI, og hårføner. Hotellet har også to badstuer som kan leies og et lite treningsrom med enkelt treningsutstyr. Bli bedre kjent med våre rom her.

Hotell med restaurant og bar med lokale perler

Fra anerkjente Gjesten Restaurant & Bar tilbyr vi frokost, lunsj og A La Carte basert på lokale råvarer i kombinasjon med lange mattradisjoner i Finnmark. Vi har også et grillhus "Naustet" der vi kan servere enkle retter basert på lokale råvarer på forespørsel.

Du kan også arrangere dåp, konfirmasjon, bryllup og begravelse på vårt hotell. Vi sørger for profesjonell bevertning og servering av fantastiske menyer.

Hotell med møte-og grupperom

Vår konferanseavdeling kan tilby møte- og grupperom for bedrifter. Vi kan by på vårt Hovedmøterom (60 i kino-oppsett og 40 i skoleoppsett). I tillegg har vi tre grupperom i varierende størrelse opp til 20 personer. Alle våre grupperom og konferanserom inneholder alle nødvendig fasiliteter. Hotellet holder åpent hele året, men med redusert åpningstider i jule- og påskehøytiden.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker et praktfullt hotell på Lakselv og Finnmark!

Kontaktinformasjon Telefon: 78 46 54 00

E-post: hello@lakselvhotell.no