Fiskekort i Lakselv - verdt sin pris i fisk

Fiskekort i Lakselv - verdt sin pris i fisk

Mange sportsfiskere verden rundt søker fiskevann i Finnmark for nye og uforglemmelige fiskeopplevelser. Godt bevart natur og vann i kombinasjon med fantastisk vegetasjon og lite forurensning er viktige ingredienser for våre godt beryktet fiskevann.

I hjertet av Finnmark finner du Lakselv i Porsanger kommune. Stedsnavnet lever opp til forventningene, selv for en rutinert sportsfisker. I nærområdet vårt er sjansen stor for at du finner et fiskevann som knapt ingen visste fantes. Er du klar for storfangst?

Porsanger kommune strekker seg fra vidde til kyst og omkranser Porsangerfjorden. Fjorden som er landets fjerde lengste, munner ut i Nordkapp og rommer verdens nordligste skjærgård med et unikt fugleliv og spennende flora. Kommunen har et vell av fiskevann og flere av landets beste lakseelver – En opplevelse som rettferdiggjør prisen for fiskekortet.

Når biter fisken best i Lakselv?

Erfaringsmessig er perioden fra St.Hans og utover til ca. 10.august den beste tiden for de heftigste opplevelsene.

Er det første gangen du besøker Lakselv?

Entusiaster som ikke har fisket i Lakselva tidligere, anbefales å se nærmere på Elveguiden for elektronisk kjøp av fiskekort.

For deg som er mer tradisjonell eller allerede på plass i Lakselv, kan du også kjøpe fiskekort i resepsjonen på vårt hotell.

Lakselv Hotell ligger på en høyde med en flott utsikt over Porsangerfjorden. Hotellet ligger 1,5 km fra Lakselv sentrum og 3 km fra Lakselv lufthavn.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt dersom du har spørsmål i forbindelse med fiskekort i Lakselv!